
Plíce z jehněte na suchu
Ideální pamlsek pro štěňátka nebo psí seniory, kteří už (nebo ještě) nemají zoubky. Jehněčí plíce jsou jemné a křehké, takže s nimi pejsci nebudou mít při kousání práci. Ale i hafani s pořádnými tesáky si na nich pochutnají!
Kategorie: | Pamlsky pro psy |
---|---|
Složení: | 100% přírodní, bez konzervantů, v potravinářské kvalitě |
Druh masa: | jehněčí |
Původ: | Česko |
Hmotnost: | 100 g |
Položka byla vyprodána… |
Jehněčí plíce nejsou zrovna surovinou, se kterou bychom se potkávali často. Ale pro pejsky jsou úžasnou delikatesou! Vzhledem k tomu, že plíce neobsahují skoro žádný tuk, si je oblíbí i malí štěkající tlouštíci, kterým by prospěla nějaká ta dietka. A co víc, s jejich rozkousáním nebudou mít chlupáči moc práce – což je skvělé, pokud máte doma štěkajícího juniora, jehož zoubky se zatím učí, jak kousat, nebo naopak rozvážného seniora, kterému tesáky neslouží tak jako zamlada. Ale samozřejmě i ostatní pejsci si na jehněčích plicích mohou pochutnat (a pochutnají).
Sušené jehněčí plíce pocházejí od oveček z českých chovů a do podoby pamlsku je zpracovává rodinná česká firma, v jejíž sušárně vznikají nejrůznější pochoutky pro pejsky. Nehrozí, že by se do dobroty dostaly jakékoli chemikálie, jako jsou konzervanty nebo barviva. Na tom si její výrobci opravdu zakládají. Aby váš hafan dostal opravdu to nejlepší a 100% přírodní.
Dávkování: Sušené maso či vnitřnosti jsou skvělé jako pamlsek, když chcete chlupáče odměnit (třeba při výcviku) nebo mu prostě chcete udělat radost. Jen pamatujte, že i malý plátek je vyrobený z pořádného fláku, takže to nesmíte s dobrůtkami přehnat. Vzhledem k tomu, se jedná o 100% svalovinu či vnitřnost plnou bílkovin, mohlo by dojít k „předávkování“. Takže odměňujte, ale po malých kouskách.
Složení: Jehněčí plíce
Hmotnost: 100 g (odpovídá cca 500 g syrového masa)
Skladování: Uchovávejte v suchu
Vyrábí: | Bohemia Pet Food |
Hmotnost: | 100 g (odpovídá cca 500 g syrového masa) |
Složení: | Jehněčí plíce |
Skladování: | Uchovávejte v suchu |
Vyrobeno: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.