Doprava ZDARMA od 1 500 Kč

Ochrana údajů

Taky bychom raději lítali venku v lese nebo parku s našimi chlupáči, ale nutná byrokracie si žádá své. Takže zkrácená verze – tlapku na to, že informace o vás a vašich sušenkách (neboli cookies) využíváme s nejlepším vědomím a svědomím.

A pro ty, kteří rádi právní hantýrku, dáváme níže kompletní informace o zpracování dat a používání cookies.

Jaké údaje ukládáme a proč

Jsme společnost Chlupáči.cz, s.r.o., se sídlem Masarykovo nám. 3/3. Děčín, 405 02, IČ: 08986126 a jsme zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 44983. Abychom mohli odbavit vaši poptávku nebo přímo objednávku, musíme zpracovat některé osobní údaje. 

Při objednávce zpracováváme data, která jsou v objednávkovém formuláři. Jsou to jméno, e-mail, telefon, vaše bydliště a údaje ohledně zboží, které si objednáváte.

Tyto informace zpracováváme pro splnění naší smlouvy, jsou nezbytné a uchováváme je po dobu 10 let od vaší koupě.

Vaši e-mailovou adresu (někdy telefonní číslo) zařazujeme do naší databáze pro zasílání informací z našeho světa chlupáčů. Umožňuje nám to zákon 480/2004 Sb., ale e-mail i telefonní číslo můžete kdykoliv z rozesílky odhlásit. Pokud nám je k tomuto použití ponecháte, budeme je mít v databázi 3 roky od vaší poslední objednávky. 

Vaše data nikomu jen tak nepředáme. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo freelanceři, kteří se k datům dostanou proto, aby nám pomohli splnit vaše přání a objednávky nebo nám sem tam vypomohli s chodem firmy. Jsou to:

• Shoptet s.r.o., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675

• INTERTEAM, spol. s r.o., IČ 25426460, se sídlem Masarykovou nám. 3/3, Děčín, 405 02 

Máte kdykoliv právo se na nás obrátit na emailové adrese napiste@chlupaci.cz, telefonicky na lince 731 031 026 nebo na výše uvedené poštovní adrese a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat po nás výmaz osobních údajů; v určitých případech máte právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.  

Chlupaté sušenky aneb Cookies

Na našich webových stránkách používáme cookies pro:

měření návštěvnosti našich stránek

fungování našich stránek a ulehčení vašeho nákupu

Takové zpracování je možné díky předpisům (GDPR, tedy nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES). Umožňuje nám to tzv. oprávněný zájem.

Na našich stránkách dál fungují tzv. marketingové cookies. Používáme je k následnému zacílení naší reklamy. Takové použití je možné na základě vašeho souhlasu. 

Naše webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu a další cílení reklamy – tento režim je možný nastavit v rámci nastavení prohlížeče nebo používáním anonymního okna prohlížeče. Pokud byste si s tímto nastavením nevěděli rady, kontaktujte nás, rádi pomůžeme. 

Cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na našem webu se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování. 
 

Shromážděné cookies soubory pro nás zpracovává:

 poskytovatel služby Google Analytics, společnost Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, podle svých podmínek, které najdete tady

poskytovatel služby Sklik, provozovaný společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov, v souladu se svými, podmínkami – mrkněte sem.

poskytovatel služby Facebook, provozovaný společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA, v souladu se svými, podmínkami – mrkněte sem

Cookies ukládáme po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies: 

Facebook – typ cookies: marketingová; název: Facebook pixel; expirace: 30 dní;

Sklik – typ cookies: marketingová; název: Sklik kód; expirace: 30 dní;

Google Analytics; typ cookies: marketingová; název: Google Analytics měřící kód; expirace: 30 dní.