Doprava ZDARMA nad 1 500 Kč a eko taška jako dárek od 2 000 Kč

Ochrana údajů a cookies

Taky bychom raději lítali venku v lese nebo parku s našimi chlupáči, ale nutná byrokracie si žádá své. Takže zkrácená verze – tlapku na to, že informace o vás a vašich sušenkách (neboli cookies) využíváme s nejlepším vědomím a svědomím.

A pro ty, kteří rádi právní hantýrku, dáváme níže kompletní informace o zpracování dat a používání cookies.

Zásady práce s vašimi údaji

Jsme společnost Chlupáči.cz, s.r.o., se sídlem Masarykovo nám. 3/3. Děčín, 405 02, IČ: 08986126 a jsme zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 44983.

Pro poskytování našich služeb, prodej produktů a provoz webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“).

I. Zpracování osobních údajů

1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno, příjmení, e-mail, telefonní číslo, vaše požadavky ohledně našich produktů a služeb, případně další údaje, které nám v poptávce vyplníte nebo nám je v rámci další domluvy předáte.

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně produktů a služeb.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě a plnění smlouvy.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 6 měsíců od naší poslední komunikace.

2. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, e-mail, telefonní číslo, adresa/sídlo a údaje o vašem nákupu.

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše produkty a služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů. Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění našich povinností.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

3. Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud se nám zapíšete do newsletteru nebo jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

Na základě jakého právního důvodu?

V případě zápisu do newsletteru se jedná o zpracování na základě vašeho souhlasu, tedy na základě čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR. V případě, že jste nakupující zákazník, umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali. Souhlas je dobrovolný a kdykoliv odvolatelný.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

2 roky po udělení souhlasu nebo od posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailové adrese: napiste@chlupaci.cz.

II. Registrovali jste se k nám do uživatelského účtu?

Pro jeho zřízení zpracováváme osobní údaje, které nám vyplníte v registračním formuláři – e-mailovou adresu, heslo.

Dále zpracováváme údaje, které evidujeme v uživatelském účtu (o vás a nákupech).

Tyto údaje jsou dobrovolné, stejně jako registrace samotná – záleží jen na vás.

Registraci můžete udělat také prostřednictvím svého Facebookového nebo Google účtu – podle vašeho výběru.

Z jakého důvodu?

Údaje budeme používat pro zřízení a vedení vašeho účtu a poskytování služeb po dobu vašeho využívání účtu. V účtu budeme vést údaje o vašich objednávkách, k nimž takto budete mít neustálý přístup, slevách, případně můžete hodnotit jednotlivé produkty.

Na základě jakého právního důvodu?

Na základě vašeho souhlasu, tedy na základě čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR. Souhlas je dobrovolný a kdykoliv odvolatelný.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Účet vám deaktivujeme a údaje smažeme, pokud účet nepoužijete déle jak 10 let od posledního nákupu. Účet také můžete kdykoliv deaktivovat (tedy váš souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat).

Prosíme, vezměte na vědomí, že pokud využíváte přihlášení prostřednictvím Facebooku nebo Google účtu, dochází ke zpracování osobních údajů na straně těchto poskytovatelů služeb v souladu s jejich podmínkami zpracování osobních údajů.

III. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo podnikající fyzické osoby, kteří se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem naší společnosti. Jsou to:

• Shoptet s.r.o., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675

• INTERTEAM, spol. s r.o., se sídlem Masarykovou nám. 3/3, Děčín, 405 02, IČ 25426460

ComGate Payments, a.s., se sídlem Gočárova třída 1754/48b, 500 02 Hradec Králové, IČ: 279 24 505

• SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČ: 29210372

Balíkobot.cz, se sídlem Revoluční 1200/16, 110 00 Praha 1 – Nové Město, IČ: 062 83 799

Zásilkovna s.r.o., se sídlem Českomoravská 2408/1a, 190 00, Praha, IČ: 28408306

Česká pošta, s.p., se sídlem Politických veznu 909/4, 225 99, Praha 1, IČ: 47114983

PPL CZ s.r.o., se sídlem K Borovému 99, 251 01, Říčany – Jažlovice, IČ: 25194798

GLS - General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., se sídlem Průmyslová 5619/1, 586 01, Jihlava, IČ: 26087961

Práce s osobními údaji probíhá v rámci Evropské unie. Pokud dochází ke zpracování mimo EU, potom na základě příslušných právních předpisů (výjimky schválené Evropskou unií, případně po splnění dalších požadavků na bezpečnost práce s daty) – jedná se například o nástroje Google nebo Facebook.    

IV. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte na nás na e-mailové adrese napiste@chlupaci.cz nebo zavolejte na tel. č. 731 541 408.

V naší společnosti není jmenovaný pověřenec pro oblast zpracování osobních údajů.

Nedochází u nás k automatizovanému individuálnímu rozhodování.

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Udělené souhlasy jsou kdykoliv odvolatelné a proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Cookies

Jsme společnost Chlupáči.cz, s.r.o., se sídlem Masarykovo nám. 3/3, Děčín, 405 02, IČ: 08986126 a jsme zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 44983.

Naše kontaktní údaje jsou: E-mail: napiste@chlupaci.cz tel.č.: 731 541 408

Provozujeme web na www.chlupaci.cz. Na něm pracujeme s cookies. Více se o tom můžete dočíst v tomto dokumentu.

Co jsou to cookies?

Cookies jsou textové soubory, které naše webová stránka odešle do prohlížeče, respektive vašeho zařízení, ze kterého naše webové stránky prohlížíte (tedy například telefon, tablet, počítač). Umožňují nám vás rozeznat a podle toho přizpůsobit naše webové stránky, provést analýzu vašeho chování, zobrazit vám určitý obsah aj. Více k jednotlivým cookies píšeme dole.

Jaké typy cookies používáme?

• Technické, funkční ty jsou nutné k tomu, abychom vám zobrazili webové stránky a fungovaly vám tak, jak mají nebo abychom věděli, že jste nám (ne)udělili souhlas se zpracováním cookies apod.

• Bezpečnostní – cookies, které mají za úkol předcházet podvodům a případně odstraňovat bezpečnostní chyby.

• Analytické – tyto nám pomáhají analyzovat, jak fungují webové stránky z hlediska chování návštěvníků a podle toho web případně přizpůsobovat a měnit.

• Preferenční – tyto cookies mají sloužit k tomu, aby se vám obsah zobrazoval v nastavení, které preferujete – například v určitém jazyce nebo vám jinak ulehčily prohlížení/nákup.

• Marketingové – díky těmto cookies můžeme my nebo třetí strany po vaší návštěvě přizpůsobit nabídku našich služeb. Tato nabídka se vám potom může zobrazovat i mimo naše webové stránky.

Konkrétní cookies a bližší informace přímo o nich najdete v závěru tohoto dokumentu.

Na základě čeho cookies zpracováváme?

technickými, bezpečnostními a funkčními cookies můžeme pracovat na základě právních předpisů. Bez nich bychom vám naše služby nemohli bezpečně a správně poskytnout.

Analytické, preferenční a marketingové cookies můžeme zpracovávat na základě vašeho souhlasu.

Toto zpracování nám znemožníte tím, že nám souhlas nedáte, dále pak nastavením prohlížeče, pomocí nastavení cookies lišty nebo prohlížením v anonymním režimu.

Jak jde zabránit využívání cookies?

V první řadě bychom chtěli uvést, že cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v podobě, která nám neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování.

Nejjednodušší cesta, jak v práci s cookies zabránit, je přes nastavení vašeho prohlížeče. Více k jednotlivým prohlížečům a výmazu/blokaci cookies najdete tady:

• Chrome

• Firefox

• Internet Explorer

• Opera

• Seznam 

• Android

• Safari

• Microsoft Edge

Dovolíme si doplnit, že nastavení je potřeba provést pro každé vaše zařízení (telefon, tablet, počítač) zvlášť.

Kdo pro nás cookies zpracovává?

• poskytovatel služby Shoptet společnost Shoptet s.r.o., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, v souladu se svými podmínkami - ty najdete tady.

• poskytovatel služby Google Analytics, Ads a Doubleclick společnost Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko., v souladu se svými podmínkami mrkněte sem.

• poskytovatel služby Facebook, provozovaný společností Facebook Ltd., sídlem 4 Grand canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland v souladu se svými podmínkami – mrkněte sem.

• poskytovatel služby Sklik  společnost Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov, v souladu se svými podmínkami – ty najdete tady.

• poskytovatel služby Poptin společnost Poptin Ltd., Wework, Aluf Kalman Magen St 3, Tel Aviv-Yafo, Izrael, v souladu se svými podmínkami mrkněte sem.

Dále bychom chtěli zmínit:

Pokud jste nám udělili souhlas, může s vašimi cookies pracovat i tzv. třetí strana. V takovém případě ji uvádíme v dole.

Práce s osobními údaji probíhá v rámci Evropské unie. Pokud dochází ke zpracování mimo EU, potom na základě příslušných právních předpisů (výjimky schválené Evropskou unií, případně po splnění dalších požadavků na bezpečnost práce s daty).

Nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na mě obrátit a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat výmaz nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

Kompletní cookies report:

Název Typ Druh Kdo ji využívá Expirace Co dělá (účel)
externalFontsLoaded technické, funkční http my 29 dní Tento soubor cookie je součástí sady souborů cookie, které slouží k doručování a prezentaci obsahu. Soubory cookie udržují správný stav písma, obrazových sliderů, barevných motivů a dalších nastavení webových stránek.
language technické, funkční http my 1 rok Uloží preferovaný jazyk uživatele na webové stránce.
laravel_session technické, funkční http display.popt.in 1 den Soubor cookie je používán interně vlastníky webových stránek při nahrávání nebo obnově obsahu webových stránek.
PHPSESSID technické, funkční http my do zavření prohlížeče Zachovává stav uživatelské relace napříč požadavky na stránky.
SRV_ID technické, funkční http my do zavření prohlížeče Tento soubor cookie se používá pro vyrovnávání zátěže. Rozložením zatížení provozu na více síťových odkazů nebo serverů se optimalizuje rychlost odezvy mezi návštěvníkem a webovou stránkou.
SRV_ID technické, funkční http pobo.myshoptet.com do zavření prohlížeče Tento soubor cookie se používá pro vyrovnávání zátěže. Rozložením zatížení provozu na více síťových odkazů nebo serverů se optimalizuje rychlost odezvy mezi návštěvníkem a webovou stránkou.
XSRF-TOKEN technické, funkční http display.popt.in 1 den Zajišťuje bezpečnost procházení návštěvníků tím, že zabraňuje falšování mezi stránkami. Tento soubor cookie je nezbytný pro bezpečnost webu a návštěvníka.
a/n (40) preferenční http display.popt.in 1 den Zjišťuje, kolikrát uživatel navštívil web, aby určil, zda se má zobrazit oznámení na stránce.
poptin_previous_url preferenční http my 1 den Zjišťuje, zda uživatel na stránce provedl nějakou registraci, aby mu stránka neukazovala formuláře k již provedené registraci.
collect analytické pixel google-analytics.com do zavření prohlížeče Pro odesílání dat o zařízení a chování návštěvníka do Google Analytics. Sleduje návštěvníka napříč zařízeními a marketingovými kanály.
f0189a22486d# analytické http my do zavření prohlížeče Nezařazeno.
_fbp marketingové http my 3 měsíce Používá Facebook k poskytování řady reklamních produktů, jako jsou nabídky v reálném čase od inzerentů třetích stran.
fr marketingové http facebook.com 3 měsíce Používá Facebook k poskytování řady reklamních produktů, jako jsou nabídky v reálném čase od inzerentů třetích stran.
pagead/landing marketingové pixel googlesyndication.com do zavření prohlížeče Sleduje konverzní poměr mezi uživatelem a reklamními bannery na webu. Slouží k optimalizaci relevance reklam na webu.
poptin_c_visitor marketingové http my 29 dní Používá se v kontextu s obsahem pop-up reklam na webu. Soubor cookie určuje, které reklamy by se návštěvníkovi měly zobrazit, a také zajišťuje, aby se stejné reklamy nezobrazovaly častěji, než bylo zamýšleno.
poptin_client_id marketingové html my do zavření prohlížeče Používá se v kontextu s obsahem pop-up reklam na webu. Soubor cookie určuje, které reklamy by se návštěvníkovi měly zobrazit, a také zajišťuje, aby se stejné reklamy nezobrazovaly častěji, než bylo zamýšleno.
poptin_every_visit_session marketingové html my do zavření prohlížeče Implementuje pop-up reklamy na webu.
poptin_new_user marketingové html my do zavření prohlížeče Implementuje pop-up reklamy na webu.
poptin_old_user marketingové http my 1 den Používá se v kontextu s obsahem pop-up reklam na webu. Soubor cookie určuje, které reklamy by se návštěvníkovi měly zobrazit, a také zajišťuje, aby se stejné reklamy nezobrazovaly častěji, než bylo zamýšleno.
poptin_origin_landing_page marketingové html my do zavření prohlížeče Implementuje pop-up reklamy na webu.
poptin_previous_visited_pages marketingové html my 29 dní Shromažďuje údaje o chování a interakci uživatelů s cílem optimalizovat web a učinit reklamu na webu relevantnější.
poptin_referrer marketingové http my 1 den Používá se v kontextu s obsahem pop-up reklam na webu. Soubor cookie určuje, které reklamy by se návštěvníkovi měly zobrazit, a také zajišťuje, aby se stejné reklamy nezobrazovaly častěji, než bylo zamýšleno.
poptin_session marketingové http my 1 den Implementuje pop-up reklamy na webu.
poptin_user_id marketingové http my 1 rok Používá se v kontextu s obsahem pop-up reklam na webu. Soubor cookie určuje, které reklamy by se návštěvníkovi měly zobrazit, a také zajišťuje, aby se stejné reklamy nezobrazovaly častěji, než bylo zamýšleno.
retargeting marketingové pixel c.seznam.cz do zavření prohlížeče Registruje chování a navigaci uživatelů na webu a jakoukoli interakci s aktivními kampaněmi. To se používá pro optimalizaci reklamy a pro efektivní retargeting.
sid marketingové http seznam.cz 30 dní Zachovává stav uživatelské relace napříč požadavky na stránky.
SL_C_23361dd035530_KEY marketingové http my 1 rok Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.
SL_C_23361dd035530_SID marketingové http my 1 rok Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.
SL_C_23361dd035530_VID marketingové http my 1 rok  Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.
SL_L_23361dd035530_KEY marketingové html my 1 rok Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.
SL_L_23361dd035530_SID marketingové html my 1 rok Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.
SL_L_23361dd035530_VID marketingové html my 1 rok Shromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a jaké stránky byly načteny. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a umožnit tak přizpůsobenou online reklamu.
tr marketingové pixel facebook.com do zavření prohlížeče Používá Facebook k poskytování řady reklamních produktů, jako jsou nabídky v reálném čase od inzerentů třetích stran.
pomahametvoritobsah ostatní html my do zavření prohlížeče Nezařazeno.
pomahametvoritobsahctvrty ostatní html my do zavření prohlížeče Nezařazeno.
pomahametvoritobsahdruhy ostatní html my do zavření prohlížeče Nezařazeno.
pomahametvoritobsahtreti ostatní html my do zavření prohlížeče Nezařazeno.
poslednihodnoceni ostatní html my do zavření prohlížeče Nezařazeno.
sliderclanku ostatní html my do zavření prohlížeče Nezařazeno.
vsechykat ostatní html my do zavření prohlížeče Nezařazeno.