
Prsa z bažanta na suchu
Křupavá odměna, po které bude váš chlupáč štěkat blahem? To je 100% přírodní pamlsek ze sušených bažantích prsíček, který si zamiluje každý malý i velký psí lovec. A vy mu nejspíš budete závidět, jak se oblizuje!
Kategorie: | Pamlsky pro psy |
---|---|
Složení: | 100% přírodní, bez konzervantů, v potravinářské kvalitě |
Druh masa: | bažantí |
Původ: | Česko |
Hmotnost: | 100 g |
Položka byla vyprodána… |
Bažantí prsa nejsou zrovna běžnou součástí psích dobrůtek. O to víc si je váš hafan zamiluje – rozšíří mu totiž chuťové obzory a občas trochu nudný jídelníček. A to není všechno! Bažant má velmi jemné a libové maso, které neobsahuje prakticky žádný tuk. Takže si na něm může pochutnat občas i chlupáč, který zrovna drží diet (samozřejmě v rozumných dávkách). Navíc bažant obsahuje důležité aminokyseliny, železo, zinek, vitaminy B a spoustu kvalitních bílkovin.
Bažantí maso pochází z jižní Moravy, takže se nemusíte bát, že by tihle ptáci letěli zdaleka. Zpracované je tradiční metodou, díky které se nemusely používat žádné chemikálie – sušením vzduchem. Takže žádné konzervanty v téhle pochoutce nečekejte. Jen 100% přírodní a čisté masíčko. Na tom si totiž výrobci Sušených bažantích prsou zakládají – maso se připravuje v malé rodinné sušárně a je pečlivě vybíráno a kontrolováno, aby dosahovalo potravinářské kvality.
Dávkování: Sušené maso je skvělé jako pamlsek, když chcete chlupáče odměnit (třeba při výcviku) nebo mu prostě chcete udělat radost. Jen pamatujte, že i malý plátek je vyrobený z pořádného fláku masa, takže to nesmíte s dobrůtkami přehnat. Vzhledem k tomu, se jedná o 100% svalovinu plnou bílkovin, mohlo by dojít k „předávkování“. Takže odměňujte, ale po malých kouskách.
Složení: Bažantí prsa
Hmotnost: 100 g (odpovídá cca 500 g syrového masa)
Skladování: Uchovávejte v suchu.
Vyrábí: | Bohemia Pet Food |
Hmotnost: | 100 g (odpovídá cca 500 g syrového masa) |
Složení: | Bažantí prsa |
Skladování: | Uchovávejte v suchu. |
Vyrobeno: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.