Doprava ZDARMA nad 1 500 Kč a eko taška jako dárek od 2 000 Kč

Pytel sucharů z bažanta

Musí si váš chlupáč kvůli nemoci hlídat, kolik sní masa? Pak určitě víte, že není snadné najít pamlsek, který by při dietě mohl. Tyhle suchary po mase voní, ale psí zažívání nezatíží. 

Skladem
Kód: 890
190 Kč

Suchary z bažanta jsou určeny všem, kteří mají doma chlupáče s nemocnými játry nebo ledvinami a nemůžou jim proto dopřát masové pamlsky. Pytel sucharů z bažanta udělá radost i psím seniorům, kteří už tak dobře netráví maso, resp. bílkoviny. Pečené suchary totiž díky silnému vývaru z bažanta krásně voní po masu, a přesto žádné neobsahují. Jsou tedy skvělou zdravou alternativou k psím piškotům z obchodů, které jsou často přeslazené a plné nezdravých obilovin.

Pytel sucharů můžete dát jako pamlsek i zdravým hafanům. Těm suchary z bažanta pomůžou vyčistit zuby, protože tvar a tvrdost je navržena tak, aby se psům při okusování odstraňoval zubní plak a kámen.

Navíc jsou suchary upečené jen z kvalitních regionálních surovin a šetrně zpracované suchým vzduchem, takže z nich nezmizely žádné zdraví prospěšné látky. Na chemické konzervanty, barviva nebo ochucovadla můžete také klidně zapomenout! Tyhle pamlsky se zkrátka za své složení nemusejí stydět!

 

S čím to střídat: Aby váš chlupáč vyzkoušel co nejvíc různých chutí, můžete mu dopřát také Pytel sucharů z jehněte nebo Pytel sucharů z býka. Pro milovníky jemnějších chutí je určený Pytel sucharů ze slepice. Hafanům s citlivým zažíváním pak dejte Pytel sucharu s jogurtem, kde jsou navíc prospěšná probiotika. 

 

Složení: Cizrna (lisovaná za studena), bažantí vývar, celá sušená slepičí vejce (kategorie A), řepkový olej s máslovým aroma (za studena lisovaný), libeček

Hmotnost: 750 g

Skladování: Uchovávejte v suchu.

 Vyrábí: Bohemia Pet Food
 Hmotnost: 750 g
 Složení: Cizrna (lisovaná za studena), bažantí vývar, celá sušená slepičí vejce (kategorie A), řepkový olej s máslovým aroma (za studena lisovaný), libeček
 Skladování: Uchovávejte v suchu.
 Vyrobeno: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: