Doprava ZDARMA od 1 500 Kč

Flák uschlého vepříka (350 g)

Vepřo-knedlo-zelo pro pejsky není, ale tenhle vepřík jim je šitý na míru! Voňavý pamlsek plný chuti zmizí v hafanově bříšku, ještě než stihnete sáhnout po dalším kousku.

Skladem
Kód: 143
350 Kč
Kategorie: Pamlsky pro psy
Vhodné pro: psy
Složení: 100% přírodní, bez konzervantů, v potravinářské kvalitě
Původ: Česko
Hmotnost: 350 g

Vepřová kýta patří k nejchutnějšímu masu – i proto byla zvolená pro sušený pamlsek. Má jemnou tukovou tkáň a obsahuje spoustu kvalitních bílkovin a aminokyselin. I když není vysloveně tučná, přece jen se jedná o kus vepřového, a tak není nejvhodnější pro pejsky na dietě (ať už kvůli zažívání nebo nějakým těm faldíkům navíc). Ostatní si ale vepříka, který pochází z českých chovů, při správném dávkování mohou dopřát bez výčitek.

V sušené vepřové kýtě nenajdete žádné chemikálie, jako jsou konzervanty nebo barviva. Vznikla sušením vzduchem, což je tradiční technika prověřená staletími, která maso přirozeně zakonzervuje a uchová mu většinu důležitých živin, jako jsou bílkoviny nebo aminokyseliny. Sušená vepřová kýta pochází z české rodinné sušárny a byla usušena s pečlivostí a láskou, na kterých si její majitelé zakládají.

 

Dávkování: Sušené maso je skvělé jako pamlsek, když chcete chlupáče odměnit (třeba při výcviku) nebo mu prostě chcete udělat radost. Jen pamatujte, že i malý plátek je vyrobený z pořádného fláku masa, takže to nesmíte s dobrůtkami přehnat. Vzhledem k tomu, se jedná o 100% svalovinu plnou bílkovin, mohlo by dojít k „předávkování“. Takže odměňujte, ale po malých kouskách.

Složení: Vepřové maso z kýty

Hmotnost: 350 g (odpovídá cca 1,75 kg syrového masa)

Skladování: Uchovávejte v suchu.

 Vyrábí: Bohemia Pet Food
 Hmotnost: 350 g (odpovídá cca 1,75 kg syrového masa)
 Složení: Vepřové maso z kýty
 Skladování: Uchovávejte v suchu.
 Vyrobeno: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: