Doprava ZDARMA nad 1 390 Kč a pamlsky nebo eko taška jako dárek od 1 990 Kč.

Flák uschlého jehněte

Pamlsek, který nejen psovi skvěle chutná, ale navíc je tvořený jen a jen pořádným flákem masa? I když to zní jako pohádka, tohle sušené masíčko je úplně skutečné. Navíc si na jehněčím mohou pochutnat i pejsci-alergici.

Vyprodáno
Kód: 405
190 Kč
Kategorie: Pamlsky pro psy
Složení: 100% přírodní, bez konzervantů, v potravinářské kvalitě
Druh masa: jehněčí
Původ: Česko
Hmotnost: 100 g

Jehněčí maso představuje nejen skvělý zdroj živin, jako jsou kvalitní bílkoviny, aminokyseliny a některé vitaminy a minerály, ale navíc patří k masům, které u chlupáčů způsobují jen výjimečně potravinové alergie. A jelikož obsahuje poměrně nízké množství tuku, mohou si na něm pochutnávat i hafani, kteří mají nějaké to kilo navíc.

Jehněčí maso, ze kterého je Flák uschlého jehněte vyrobený (respektive usušený), pochází z českých chovů a prochází přísnou kontrolou, díky které splňuje všechny požadavky pro označení ‚potravinářská kvalita“. Při jeho zpracování nejsou používány žádné chemické konzervanty nebo barviva – maso se přirozeně suší vzduchem v sušárně české rodinné firmy, která dobroty pro pejsky připravuje s láskou již několik let.

 

Dávkování: Sušené maso je skvělé jako pamlsek, když chcete chlupáče odměnit (třeba při výcviku) nebo mu prostě chcete udělat radost. Jen pamatujte, že i malý plátek je vyrobený z pořádného fláku masa, takže to nesmíte s dobrůtkami přehnat. Vzhledem k tomu, se jedná o 100% svalovinu plnou bílkovin, mohlo by dojít k „předávkování“. Takže odměňujte, ale po malých kouskách.

Složení: Jehněčí hřbet

Hmotnost: 100 g (odpovídá cca 500 g syrového masa)

Skladování: Uchovávejte v suchu.

 Vyrábí: Bohemia Pet Food
 Hmotnost: 100 g (odpovídá cca 500 g syrového masa)
 Složení: Jehněčí hřbet
 Skladování: Uchovávejte v suchu.
 Vyrobeno: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu